Tuesday, 8 May 2012

Auringon parantavasta voimasta


Unohdin että aurinko auttaa kaikkeen. Niin nytkin, olo on ihanasti kevyempi. Tiedän kyllä, ettei aurinkokylpy ratkaise ongelmia, mutta perspektiiviä tuli pyöräretken aikana roppakaupalla. 

Taidan ottaa kevään tavoitteeksi aloittaa taas perinteiset iltakävelyt tai -pyöräilyt. Jos ei sada tai tuule saatanallisesti, voitte löytää mut iltaisin veden lähettyviltä.

Ensimmäisen pyöräretken aikana päädyin pohtimaan omaa asennettani. Missä vaiheessa musta kuoriutui pessimisti? En halua. Haluan jatkaa tyhmänä, turhia haaveilevana, levottomana ja toiveikkaana optimistina, kiitos. 


Ensimmäinen korjausliikkeeni olkoon se, että muistan iloita pienistä jutuista. Kuten leskenlehdistä, lämmöstä ja siitä, ettei mun tarvitse tenttiä Lenniä enää koskaan, vaikka luulin toisin. FB-status maaliskuulta valottaa asiaa: 

Minäpä kerron kaikille teille Joensuussa aineenopettajakoulutusta käyville hauskan tarinan: Miulle selvisi tänään, että aineenopettajien koulutus on muuttunut. OOOP on LAAJENTUNUT. Siis se Lennin kurssi. Jos on sattunut käymään sen suppeamman kurssin, pitää lisäsuorittaa tenttimällä LENNIN TEOS. Pääsen siis vielä kerran tutustumaan OOOP:n ihmeelliseen maailmaan. Viikonloppuna vedän kännit.) 
Tänään kuitenkin sain selvitettyä asian niin, että kirjoitankin vain yhden parisivuisen esseen tenttimisen sijaan. Ihan parasta ja ennen kaikkea odottamattoman joustavaa kasvatustieteelliseltä osastolta. Kiitos.

Vielä vähän pyöräretkikuvia:


Leskenlehdet rannalla.

Leipäkivien bongailua.


Omakuva tukasta, joka ilta-auringossa näyttää punertavalta. Jei!

No comments:

Post a Comment