Tuesday, 12 June 2012

Kamerakesä 2012

Kesä, kukat ja uusi kamera!

Ostin uuden kameran, jee! Nyt voi ottaa kuvia sisällä raiskaamatta kaikkea salamalla tai tarvitsematta harjoittaa zenläistä rauhaa ja hievahtamattomuutta, kun yrittää ottaa kuvia ilman sitä. Loving it. 

Kamera on siis tällä kertaa yhtä astetta jämäkämpi pokkari: Canonin PowerShot SX240. Vähän enemmän asetusvaraa ja hyviä ominaisuuksia, mutta napakammassa muodossa kuin järkkäri. Ihan pikkasen isompi kuin vaikka perus-Ixus, mutta kulkee näpsäkästi pienemmässäkin käsilaukussa.

En ole ihan mielettömästi ehtinyt vielä testailla kameraa, mutta sen jo huomasin, että neljän vuoden ikäiseen Ixus-kameraani verrattuna sisäkuvat onnistuvat aivan uskomattoman paljon paremmin. Hei hei, salama! Niin ja kamerassa on myös hassuja ominaisuuksia, kuten (digitaalinen) kalansilmämoodi. Näen jo mielessäni kaikki ne känni illanviettokuvat. Kalansilmästä ei tällä kertaa kehtaa laittaa esimerkkikuvaa, mutta tässäpä salamaton sisäkuva pyykkinurkkauksesta. Ja ihan käsivaralla otettu kuva, ei tarvinnut tukea kättä  mihinkään. Parhautta.
No comments:

Post a Comment