Thursday, 21 June 2012

Matkaan taas lähden nyt

Näihin kolmeen vuorokauteen mahtuu aika paljon matkustamista. Eilen bussilla ja junalla kissojen kanssa Ylivieskaan. Nyt junalla Ylivieskasta Helsinkiin. (Miten ihanaa muuten onkaan matkustaa junalla ilman jatkuvaa junienvaihtoja! Pääradan varrella asiat ovat hyvin.) Huomenna lentäen Helsinki-Vantaalta Amsterdamiin. Hui.

Ajatusta kaupunkilomasta varjostaa hiukan se, että jouduin raahaamaan mukaan läppiksen Ilorokki-hommien takia. Yritän ajatella asian niin, että teen hommia tasan aamukahvien ajan ja that's it. 

Toivottavasti onnistuu. Olen varmaan pahemmin loman tarpeessa kuin koskaan.

No joka tapauksessa edessä on nyt neljä yötä Amsterdamissa ja sitten neljä yötä Berliinissä. Berliinin näin jo pari vuotta sitten, mutta se lienee kaupunkeja, joihin voi palata aina uudestaan ja uudestaan. 

Amsterdamista odotan kanavanvarsikahviloita, taidetta, olutta, kirppareita ja ehkä vähän muotia. Syytän jälkimmäisestä, minulle aikamoisen epätyypillisestä intoilusta Muodin huipulle -sarjan uusinta tuotantokautta ja Gretchenin vaatteita. Olisinpa lahjakas muotisuunnittelija.

Kissat jäivät siis matkan varrelle, siskolle Ylivieskaan. Rauha sai oman, rauhallisen soppensa suuresta kylpyhuoneesta, Räyhä pääsee välillä seikkailemaan myös siskon kissojen kanssa. Tähän mennessä tutustumiseen on kuulunut lähinnä murisemista (Räyhä) ja välinpitämätöntä haukottelua (muut). Siskolla on varmaan mielenkiintoiset yhdeksän päivää edessä. 

Näihin kissakuviin ja tunnelmiin. Loma taisi alkaa nyt.


Ruttu osaa pousata. (Also, Ruttu on vähän läski.)

Morris edessä ja Rontti takana. Pousauksen suunta vähän hukassa.

Räyhän murinailme. Aika pelottavaa. Morrista melkein kiinnostaa.

Rontti nauttii elosta.

Semisti freakish, mutta aina yhtä ihana Ruttu. <3No comments:

Post a Comment