Monday, 30 July 2012

Ajatusten harhautusta

Olin viattomasti menossa ostamaan Tapiosta leffalippuja, kun huomasin kenkäalen. Enkä mitä tahansa kenkäaletta, vaan Biancon kolmet popot yksien hinnalla -alen. Miehän en ole koskaan oikein välittänyt vaatteiden ostelusta (kirppiksiä lukuun ottamatta), mutta kengät ovat poikkeus. Miusta tuntuu, että kenkien suunnittelussa - jopa ihan bulkkituotteiden - käytetään paljon enemmän luovuutta ja otetaan vapauksia, joita vaatepuolella ei viitsitä/uskalleta. Kenkien tapauksessa on myös jokseenkin helppoa löytää kohtuullisen androgyyneja malleja, toisin kuin vaatteiden kohdalla. Tai sitten vain kuvittelen, mutta joka tapauksessa en ole koskaan pitänyt kenkien etsimistä tai ostamista ollenkaan kuluttavana, toisin kuin vaatteiden hankintaa. Hajoan kymmenessä minuutissa perusvaatekauppoihin, kenkäkaupoissa pystyn viihtymään vaikka puolikin tuntia. 

Eikä siis sillä, että omistaisin kymmeniä kenkiä. Miulla oli vuosia ongelmana se, että omistin kerrallaan vain yhdet kengät, jotka sitten kulutin loppuun ravaamalla päivittäin niissä samoissa retkuloissa kuukausitolkulla. Nyt olen viimein oppinut, että voin omistaa useammat - jopa kolmet, le gasp! - kengät kerralla ja vaihdella niitä. Oi kuinka elämäni onkaan muuttunut.

Näissä ajatuksissa päädyin siis astumaan Biancon kenkäaleen. Yllättäen myös onnistuin löytämään itselleni kenkiä. Yleensä en tällä 37-38-jalallani onnistu löytämään alennuksista mitään, kun minua innokkaammat aleshoppaajat ehtivät aina viemään kokoni. Nyt kuitenkin onnekseni huomasin, että hyllyssä oli peräti kahdet kivat kengät, joista löytyi kokoanikin. Hienoutta. 

Kolmansien kanssa olin kuitenkin ongelmissa. Kolmet kengät yksien hinnalla -tarjous kuitenkin houkutteli niin paljon, että kutsuin Hannan kanssani katsomaan, löytyisikö hänellekin kengät sieltä. Vaan ei. Hetken asiaa pähkäiltyäni tulin Hannan rohkaisemana siihen johtopäätökseen, että jos kahdet kolmista kengistä ovat jotenkin järkevät käyttökengät, voivat kolmannet olla sitten jotain muuta. Näin ollen:


Meet my new glitter heels.
Nyt sitten vaan keksimään, missä hitossa mie noita käytän. Ehdotuksia otetaan vastaan. Onneksi ihan nurkan takana (eh) on ylipukeutumispikkujoulut. 3 comments:

  1. Minä kyllä edelleen olen Biancon myyjän kanssa samoilla linjoilla ja laittaisin nuo vaikka farkkuasun kanssa baariin! Kun et ole tunnettu ylenpalttisista koruistasi tai bling-paidoistasi, niin ei mene edes överiksi :)

    ReplyDelete
  2. Joo, se on kyllä fakta, ettei noiden kanssa paljoa muuta blingblingiä tarvita. :P Mut jos mie pistän korkkarit baariin, niin muutkin saa kyllä tehdä saman. Jo sen takia, että nuo jalassa olen maailman pisin nainen.

    ReplyDelete
  3. En ole käyttänyt korkoja varmaan sitten viime syksyn. Ja niitähän on aika monet kivat odottamassa (ja Maijalla ne punaiset hawt-korkkarit!), joten mikä ettei :D

    ReplyDelete