Monday, 24 September 2012

Krebat kotona

Piru vie. Miksen minä voi sairastaa normaaleja sairauksia? Miksi pitää tulla joku sisäkorvaongelma, joka aiheuttaa tukkeutuneen korvan, meluherkkyyttä, yleistä tuskaa, painetta päähän ja koko ajan pahenevaa huimausta? Sellaisen, josta lääkärit eivät osaa sanoa muuta kuin että "testataan nyt, auttaako nämä keinot x,y tai z ongelmaan ja tuu sitten takaisin, jos pahenee vielä tai jos ei keinot auta"? Miksi?

Nyt sitten köllöttelen kotona muutaman päivän. Ehdottomasti siisteintä tässä huimauksessa on se, että sille ei voi tehdä mitään - ei voi vaikuttaa sen alkamiseen, kestoon tai loppumiseen. Huimausta tapahtuu niin seistessä kuin makuullakin, liikkeessä ja paikalla ollessa. Miun piti käskeä työkaveri tuomaan kotiin, koska muuten varmaan olisin toikkaroinut kotimatkalla auton alle. 

Lääkkeenä nyt siis levon lisäksi Duactia (jos onkin siis niin, että tuo sisäkorvan käytävä on vain syystä tai toisesta mennyt umpeen) ja jos se ei toimi, niin hevoskuuri jotain antibioottia sitten seuraavaksi. Onneksi en ole urheilija, sillä tuo Duact ilmeisesti sisältää jotain dopingiksi luettavaa ainetta. Juhuu. No comments:

Post a Comment