Wednesday, 10 October 2012

Hengitän

Kuva: Classic Rock Magazine


Kun asiat ovat vituillaan, on syytä lähteä minilomalle Helsinkiin. Luvassa ainakin tietokoneen etsintää, puvun ostoa Simolle (en tykkää ostostella itselleni, mutta muille - jee!), hyvää ruokaa ja Rival Sonsin keikka. Jo ajatus siitä, että joskus lähitulevaisuudessa saan uuden, ilmankeveän ja -kapean läppärin, nostaa mielialaa huimasti. Oikein näen psykologian esseiden valmistuvan, kun pääsen uudella koneella naputtelemaan. Napunapu.

Ja Rival Sons! Ilorokin työnakki esti lähes täydellisesti keikkojen seuraamisen. Tai sanotaanko että täydellisesti, sillä vartti The XX:ää ja vartti Tundramatiksia ei ole ehkä millään mittareilla keikkakokemus. Harmitti silloin tuon XX:n lisäksi eniten juuri Rival Sons, mutta nyt pääsen korjaamaan vääryyden!

Noin niinku yleensäkin  tästä kaaoksesta, jota arjeksikin kutsutaan, on ihan mahtava irrottautua - olkoonkin että vain pariksi päiväksi. Ja kun Joensuussa viikonloppuna odottaa huippukivat juhlat, niin olo on nyt noin viisisataa kiloa kevyempi kuin esimerkiksi eilen. Tai melkein koko syksynä.

No comments:

Post a Comment