Thursday, 15 November 2012

6. My favourite thing

Saatan mennä asioiden edelle, mutta ainakin nyt hetkellisesti materian tuottama onni on niin suuri, että pakko laittaa vuorokauden tuttavuuden päätteeksi lempparilistalle tämä.


Rondo 
Ostin siis eilen kirkasvalolampun. Tulin siihen tulokseen, että joka vuosi pahenevalle kaamosmasennukselle voisi ainakin yrittää tehdä jotain. Viime talven aurinkoreissu Aasiaan toimi ainakin jonkin aikaa, joten odotukset tuota lamppua kohtaan ovat suuret. Raportoin tänne, miten tilanne kehittyy.

Päivä 1: 

Ekana päivänä hämmennyn heti kaikesta siitä valosta, mikä kämpässä loistaa. Makaan silmät ristissä sohvalla ja paistattelen päivää. Istun lampun kyljessä kaiken kaikkiaan vajaan tunnin (kahvit, meikit, aamupalat). Olo on vähän jännä, ihan kuin jopa huimaisi vähän, mutta siltikään ei tekisi mieli poistua valoenergian luota töihin. 

Olo on edelleenkin (kello on nyt 10:30 ja valohoidosta siis aikaa parisen tuntia) vähän hassu. Vähän niin kuin puoli kroppaa olisi edelleen horroksessa ja toinen puoli vähän ylikierroksilla. Innolla kuitenkin odotan jo huomisaamua ja seuraava valoannosta. Tervetuloa vain kaikki valohoitoa kaipaavat kyläilemään. 

No comments:

Post a Comment