Sunday, 11 November 2012

Kuvat 3 ja 4

3. Breakfast

Mie olen tosi huono aamupalailija. Tosi harvoin mulla on aamulla minkäänlaista ruokahalua tai intoa alkaa väsätä aamulla ruokaa itselleni. Päätin sit kuitenkin vuoden 2008 melkein kymmenen kilon painonpudotuksen jälkeen, että täytyy luoda ruokailun suhteen jonkinlainen rutiini. Silloin ja edelleenkin puolipakotan itseni syömään aamulla jotain. 

Olen huomannut, että jos syön jotain, sen jonkin pitää olla sitten sellaista, että se pitää nälän poissa lounaaseen saakka. Erinäisten puuro-, mysli- ja hedelmäkokeilujen jälkeen olen tullut tulokseen, että se pysyy poissa vain ja ainoastaan leivällä. Eikä siis millä tahansa leivällä vaan jykevällä ruisleivällä.


Olen vetänyt noita jälkiuunipaloja nyt lähes joka päivä varmaan vuoden päivät. Uskomatonta herkkua. Mun mielestä leivän pitää yleensäkin olla sellaista, jonka eteen pitää tehä vähän hommia. En oikeasti tykkää juuri mistään vehnäleivistä tai muista pullameiningeistä. Jälkiuunileipä on mahtavaa, pääsee leukalihakset töihin.

4. TV

Syksy on tuonut mukanaan sen, että olen katsonut aivan tolkuttomasti telkkaria. Sen ajan, mitä normaalisti olisin viettänyt salilla tai jotenkin muuten liikkuen, olen maannut sohvalla viltin sisässä katsoen kaikkea dieettivaihdoista satumaailmadraamoihin. Buu. 

En nyt sitten kuitenkaan saanut päähäni sellaista tosi siistiä telkkariohjelmaa, minkä olisin tähän halunnut nostaa. Dance kävi mielessä, koska se on ihana, mutta päädyin nyt kuitenkin vaihtoehtoiseen lähestymistapaan:


Syksyn paras juttu: livestreamia kissanpennuista! Mikä loistava idea kissojen omistajalta. Tuota olen tuijotellut aina, kun on tuntunut että pää leviää just. Kissanpennut aktivoivat mielihyväkeskuksen aivoissani. Nuo kissat ovat ilmeisesti abessinialaisia ja nyt olen vakuuttunut, että haluan itselleni abessinialaispennun. Hihhih.

No comments:

Post a Comment