Wednesday, 21 November 2012

Meikitön

Hanna linkkasi fäbään tänään tosi huipusta blogikampanjasta. Nuoret muoti- ja lifestlyle-bloggaajat ovat lähteneet rohkeasti julkaisemaan itsestään kuvia ilman meikkiä ja ilman photoshoppia. Vaikka mie en osukaan tällä blogillani ihan noihin kategorioihin, niin heti ajattelin, että tähän on pakko osallistua.

Kampanjan pointtihan ei tietenkään ole kritisoida meikkaavia ihmisiä tai photoshoppausta. Itsekin harrastan aktiivisesti molempia, vaikkakin jälkimmäisen kohdalla just lähinnä kontrasteja ja platkuja värejä muokkailen. Tuossa uudehkossa kamerassani on lisäksi kauhean houkuttavia ominaisuuksia, jotka hoitaa photoshoppausta jo kuvanottohetkellä. Etenkin "pehmeä iho" -asetus on huippu silloin, kun haluaa niistä bileistään kauniita kuvia eikä rasvanaama-humalaposkissa-versioita. Miusta noilla on ihan paikkansa maailmassa (joskus on kiva kuvitella näyttävänsä samettinaamalta), mutta on myös ihan jees välillä muistuttaa sekä itselleen että maailmalle, että ei ne oikein vastaa todellisuutta aina.

Henkilökohtaisella tasolla tämä on tärkeä juttu sen takia, että aina välillä on hyvä tehdä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolella. Ei siitä montakaan vuotta ole, kun kuljin puoli kesää meikittä, mutta nyt ajatus tuntuu hiukkasen epämiellyttävältä. 

Kuten Hannakin, luulen että varmaan jokainen teistä on nähnyt mut ilman meikkiä jo jossain, mutta tässäpä nyt silti.


Saunanraikas
Miulla on aina tummat silmänaluset ja silmäpussit, sen kanssa olen elänyt siitä lähtien, kun lapsenpyöreys katosi poskilta. Silmät on eriparia. Iho on väriltään läpinäkyvä. Mun ihohuokosia vois käyttää aarteenpiilotukseen. Mut yhyy vaan. 

2 comments:

  1. Mullahan löytyisi ns. vaietuista arkistoista myös se toissakesäinen saunakuva, jossa ei olla ainoastaan meikittä vaan myös alasti. Eiköhän laiteta jakoon.

    ReplyDelete