Sunday, 11 November 2012

Vain elämää, season 2

Nyt, kun tuli puheeksi, että katson nykyään ihan tolkuttomasti telkkaria, niin pakko on jatkaa avautumista: olen katsonut vähän Vain elämää. Tai siis en kyllä yhtään kokonaista jaksoa, mutta satunnaisesti biisin sieltä ja toisen täältä. Tunnustukseni jatkuu sillä, että miusta se sarja on vähän ihana. Juu.

Siitäkin huolimatta, että Katri Helenalla on kammottava ääni ja Cheek nyt on Cheek (hyihyihyi), niin se idea on ihan mahtava. Tyypit hengaa jossain jumalan korvessa, tutustuu toisiinsa ja laulaa toistensa lauluja. Ja puhuu elämästään. Yksinkertainen idea, upea idea.

Ja kun tunnustusten tielle lähdettiin, niin nyt pitää myös kertoa, että olen vähän rakastunut Jonne Aaroniin. Onko sympaattisempaa kaveria olemassa, kysyn vaan. 

Tämän pohjustuksen jälkeen miulla on muille bloggaajille haaste: kertokaa, keitä te haluaisitte seuraavaan Vain elämään! Olen miettinyt sitä kohtuuttoman paljon viime aikoina. Tässä siis oma listani. Tai siis yksi niistä, keksisin satamiljoonaa yhdistelmää. Tässä siis käytetään vain suomalaisia artisteja ja yhteensähän niitä on muistaakseni kuusi tyyppiä. 

1. Arto Tuunela

2. Asa

3. Tuomari Nurmio

4. Mikki / Egotrippi

5. Tuomas Henrikki
Mietin tosi pitkään tämän ja Riston välillä. Mutta Tuomaksella on niin huikean vilpitön olemus, että tähän päädyin.

6. Ville Valo

HIllittömän vaikeaa! Koittakaapa itse. Naisulaiset jäi nyt kokonaan pois, mutta hienoa olisi nähdä myös esim. Vuokko Hovatta tai Jonna Tervomaa tai vaikka Koivuniemen Paula. 


No comments:

Post a Comment