Monday, 14 January 2013

Lämmintä jalkojen alle

Aikaisemmin tuolla mainitsinkin, että en ole oikein päässyt yli Aasian väriloistoihanuudesta sen jälkeen, kun kävin siellä. Se meininki on ihan mahtava: kaikessa kankaista ja sisustuksesta ja tavaroista lähtien sotketaan yhteen kaikkia mahdollisia värejä, ja lopputulos ei olekaan kaaos vaan harmonia. Hämmentävää. Ja ihan hirveän piristävää. 

Meillä on ollut vähän ajatuksena jollain tavalla toteuttaa sitä iloa uuden kodin sisustuksessa. Aivan uskomattomalla munkilla sitten törmäsin ihan huippumattoihin! 

Ihanat matot lattialla

Kiitos, Tiimari 2013. Mattojen hinta 5 euroa kappale. Madness. (Pieniä ja kevyitä mattoja siis ovat toki, oisko 70 x 140, mutta SILTI.)

Mattoprojekti jatkuu lähiaikoina, kun käyn ostamassa saatanan päämajasta Ikeasta suurensuuren olkkarimaton (mulla ei ole varaa muiden kauppojen suurensuuriin mattoihin) ja helmikuussa teen ihan itte (!!!) vielä yhden kookkaan maton joko olkkarin ruokapöydän alle tai makkariin. Sit kelepaa kissojen remuta, kun ei parketti luista tassujen alla ja mie en revi hiuksia miettiessäni, millaisia kynsijälkiä ne saa parkettiin aikaan. 

No comments:

Post a Comment