Wednesday, 30 January 2013

Miut haastettiin (mut olen huono haastettava)

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


Asioita miusta.
1. Täytin toissapäivänä 29 vuotta. Ikävä kyllä en ole onnistunut kriisiytymään vielä, päinvastoin. Olen huomattavasti enemmän sinut itseni kanssa kuin vaikka viisi vuotta sitten. Tai kymmenen. Mutta eiköhän se kriisi sieltä jostain ilmaannu, kun nyt näin julkisesti sen puutetta kuulutan.
2. Tämän hetken suurin haaveeni on päästä laulutunneille. 
3. Olen vanhin neljästä sisaruksesta, ja isosiskosyndrooma on tosiasia. Mulla ei ole etenkään nuorempien sisarusten kanssa ehkä perinteisin sisarussuhde, sillä olen aina ollut vähän enemmän vanhempi kuin sisko heille. 
4. Olin 14 vuotta kasvissyöjä, kunnes viime keväänä aloin syödä kalaa. En ole katunut. Ennen kuolettavan kuiva ja lievästi atooppinen ihoni voi nyt paljon, paljon paremmin. Aika vahva epäilys on, että kala sen tekee.
5. Eilen mua ärsytti ja ahdisti ihan suunnattomasti opinnot, mutta Islon jumppa vei siitä pahimman terän. 
6. Sen eilisen jumpan takia makaan nyt kuitenkin kylmäpussi selän alla sohvalla. 
7. Hannan blogista matkittua: minunkin on tuskaisen vaikea löytää sopivia rintaliivejä, koska kokoni on kohtuuharvinainen, marketeissa ei yleensä ole sitä ja erikoisliikkeistä ne aina kerkiivät loppua juuri ennen kuin saavun niitä etsimään. En myöskään enimmäkseen arvosta kuppikokoani - olen aina haaveillut urheilevalle sopivammasta koosta. 
8. Ärsyynnyn vähän turhan herkästi kanssaihmisiin, jos eivät osaa mielestäni käyttäytyä esim. yliopiston kirjastossa, luennoilla, kassajonossa tai hyvän bändin keikalla. Itsehän olen täydellinen. Joskus haaveilen siitä, että osaisin ottaa tällaiset asiat rennommin. Ehkä se on harjoittelukysymys?
9. Viimeksi lukemani kirja oli Hobitti (en kuollaksenikaan muista, olinko lukenut sitä ennen) ja tällä hetkellä luen Tuomas Kyrön Kerjäläistä ja jänistä. Seuraavana listalla Mauri Kunnaksen Piitles. 
10. Eilisestä ärsytyksestä huolimatta olen ihan pirun tyytyväinen, että hyppäsin takaisin opintokelkkaan. 
11. Olen vähän ankea bloggaaja enkä jatka tätä haastetta eteenpäin. Se tosin johtuu vain ja ainoastaan siitä, että en kertakaikkiaan lue niin montaa blogia, että keksisin 11 bloggaajaa vastaamaan kysymyksiini. (Juhuu ystäväni, jotka luette tätä: vinkatkaa blogeistanne!)


Sitten ne minulle esitetyt kysymykset: 

1. Mikä on paras/lempi sisustusesineesi kotonasi? Miksi? Liittyykö siihen jokin muisto? (feel free to add picks!

Taisin juuri muuton yhteydessä esitellä noita lempiasioitani. Tammikuun kohdilta täältä löytyy kuvia siis niistä lemppareista. Kirppislöytöjä ihan ehdoton valtaosa.

2. Kenet näit viimeksi? Mitä teitte?

Tänään olen nähnyt vaikka ketä ja vaikka minkä merkeissä. Töissä perehdytin seuraajaa ja illalla olin popparihallituksen kokouksessa.

3. Paras kirppislöytö evö?

Jaa oho. Miehän omistan kaikkeen omistamaani nähden ihan helvetisti kirppikseltä ostettua kamaa. Enkä kyllä oikein osaa arvottaa niistä mitään oikein muiden yli. Musta on superhienoa, että olen löytänyt aarteita kirppiksiltä, mutta toisaalta - ne on vaan tavaroita. Tunnen kuitenkin yleisellä tasolla suurehkoa ylpeyttä siitä, että olen löytänyt paljon käyttötavaraa käytettyinä.

4. Paras Ankkalinnan asukki? Perustelut.

Tykkään kyllä ihan Roopesta, se on sellainen kovispehmo. Osaan samaistua. Toinen suosikki on Pelle Peloton, koska se on kunu keksijä!

5. Onko napasi sisään vai ulos suuntautunut? Heijastaako se myös sinun persoonallisuuttasi?

Sisään menee. Mie taas olen enemmän ulospäinsuuntautuvaa sorttia. Kai. 

6. Mitä teet, kun kukaan ei ole näkemässä?

Piereskelen? En mie tiedä, ei mulla ole mitään suuria outouksia.

7. Kissa vai Koira?

Kissa. Jotkut koirat on jees, mutta en kykenisi siihen vastuuseen, mitä ne toisivat mukanaan.

8. Lempi karkki tai herkku?

Ehdoton ykkönen on sipsit ja valkosipulidippi. Tykkään paljon enemmän suolaisista kuin makeista herkuista. Mut makeista mahtavimpia ovat puolukka-valkosuklaamuffinssit ja lapsuuden ykkösherkku mokkapalat!

9. Kuka muumihahmo olisit? Miksi?

Mie saan aina niistä Facebook-applikaatioista vastaukseksi Myyn, mutta kiva ois ajatella, että mussa on muitakin ulottuvuuksia. 

10. Jos voisit olla yksi julkisuuden henkilö yhden päivän ajan, kuka olisit ja miksi?

Mie ajattelin, että haluaisin olla kuka vaan, joka on esim. selkävammaton, ihan vain muistaakseni, millaista se on. Toisaalta juuri siitä syystä en haluaisi sittenkään. Voisi olla aika siistiä olla joku superlahjakas tyyppi, niinku vaikka Dave Grohl. 

11. Mikä on pisin aika, jonka olet mennyt nukkumatta?

Valehtelematta olin kerran varmaan neljä vuorokautta hereillä, minkä jälkeen vajosin johonkin deliriumin kaltaiseen tilaan, missä nukuin pieniä hetkiä, mutta enimmäkseen en. Tajusin onneksi mennä terveyskeskukseen, missä löivät tyjyt lääkkeet unensaantiin. Tuo oli isoin juttu, mutta onhan näitä ollut muitakin, lievempiä. Olen nykyään aika neuroottinen unen suhteen, mutta ei mua varmaan voi siitä syyttää. 

No comments:

Post a Comment