Monday, 21 January 2013

Rauhaisaa

Kissojen hierarkianahistelu loppui ihan muutamassa päivässä. Nyt on taas seesteistä, mitä nyt kissariehat ovat yhtä energistä pentua railakkaammat. Mikä siis oli tarkoituskin - Räyhälle remuseuraa ja Rauhalle rauhaa. 

Rauha pissasi sohvatyynylle viime viikolla, mutta kyse oli ehkä enemmänkin siitä, että menin ostamaan luukullisen kissavessan ja eihän se käy päinsä. Pissavahinko ei ole toistunut, joten oletan kissan olevan ok. Se jopa leikki Myrskyn kanssa tuossa eilen! Myrsky sulattaa ujonkin sydämen.

En kyllä totuuden nimissä olisi jaksanut toista sellaista viikkoa kuin edellinen oli. Viimeisen työviikon stressipallous, yksin elämisen opetteleminen ja kissojen hierarkiataistot johtivat siihen, että päivisin töissä ahisti, kotona illalla stressasi ja öisin näin painajaisen toisensa perään. 

Vähän (lue: vitusti) pelotti myös tämä viikko, kun vielä tämä yksi muutos eli työn jättäminen tulee arkeen mukaan, mutta ainakin tämä eka päivä on mennyt mainiosti. Tein parit pakolliset rästihommat töihin vielä, hankin uuden verokortin lopputiliä varten, vein Simon kellon takuukuitin kellosepälle ja postitin parit kirjepaketit Savonlinnaan työkaverille. Kerkesin myös metsästää keskustasta kissojen ja koirien kanssa mustapapuja (löytyi Lifestä) ja käydä ostamassa Ley-Eskoilta levyjä, ja silti kotiin tullessa kello oli vasta puoli viisi. Tehokasta, sanon minä. 

Päivän kruunasin vielä varaamalla Ecobeautysta hemmotteluajan läksiäislahjaksi saamallani lahjakortilla. Työkaverit, ootte ihan parhaita. Nyt pääsen ensimaanantaisen synttäripäivän kunniaksi pariksi tunniksi löhöämään kuumakivihierontaan, kasvohoitoon ja jalkakylpyyn. Aivan parasta. (En ole muuten koskaan ollut kasvohoidossa!)

Ecobeautyssa törmäsin myös itselleni ihan uuteen kynsilakkamerkkiin: Kure Bazaar.

Siellä oli myös testereitä. Eh. 
Kure Bazaar on ilmeisesti yksi luonnollisimmista kynsilakoista - yli 80 prosenttia aineksista on luonnollisia. Kynsilakoistahan ei toki täysin luonnollisia saa, joten tämä on ehkä parasta mitä on. Vähemmän myrkkyjä ei tässä tapauksessa tarkoita huonompaa tulosta, päinvastoin: nuo lakat oli ehkä parhaimpia mitä olen koskaan käyttänyt. Noita testereitä on laitettu vain yksi kerros, ja peittivät täydellisesti ja jättivät tasaisen jäljen (mitä nyt oma kärsimättömyyteni ja rajoittuneisuuteni lakkamestarina aiheutti epätasaisuutta kynsien pintaan). 

Hinta oli sieltä suolaisemmasta päästä (17,80 e). Olen kuitenkin huomannut, että jos yhtään on varaa, niin kannattaa ostaa noita vähän tyyriimpiä. Sen eron usein huomaa. Mikään ei ole niin hermoja raastavaa kuin huonon kynsilakan kanssa läträäminen.

Tietenkin lähti lakka mukaan, vaikkain päänvaivaa aiheutti värin valitseminen - siellä oli hirveästi ihania sävyjä. Päädyin sitten kuitenkin tuohon oranssiin etusormessani. Se on kivan kesäinen, tosin ehkä vähän syvempi kuin tuossa kuvassa. Sävyn nimi on Afrika, sellainen aurinkoinen, syvä oranssi. Loving it. Se voi olla, että ensi viikolla joutuu ostamaan toisenkin lakan. Synttärilahjaksi. 

No comments:

Post a Comment