Tuesday, 28 May 2013

Riippumattokesä 2013


Halusin vain kaikille kiinnostuneille ilmoittaa, että tänään on ollut erikoislaatuisen hyvä päivä. Tajusin sunnuntai-iltana, että hupsista ohons mulla on tentti tiistaina. Eilen tapojeni vastaisesti otin kirjan kauniiseen käteen (tai tässä tapauksessa handoutit ja powerpointit) ja opiskelin teho-opiskeluna koko pitkän päivän. Tänään oli sitten se tentti heti aamusta ja ainakin itselleni jäi sellainen kuva, että kyllä se läpi menee! (Tulen sit ilmoittamaan, kun ei menekään ja hajoan omaan typeryyteeni.)


Niin ja ei nyt puhuta siitä, miksi olin niin tyhmä, etten tajunnut tenttipäivän saapumista aikaisemmin. 


Tentin jälkeen poljin Jukolanportin R-kioskille noutamaan passini. Miksi se tuli juuri kaupungin kauimmaiselle Ärrälle, I know not, mutta koska oli upea kesäpäivä, niin sinne polkeminenhan oli lystiä vaan. 

Paluumatkalla piipahdin rauta-Carlsonille hakemaan palohaan (nimen opin paikan päällä, sellainen kiinnityskoukkujuttunen), joka oli viimeinen puuttuva osa parveketaivaaseeni. 

Parveketaivas tadaa!

Ennen riippumattoon lysähtämistä tuli vielä puhelu Simolta, että lääkäri oli antanut luvan lähteä kesäreissullemme (jonka toteutumista siis uhkasi lievä polvivamma). Parin viikon päästä siis kutsuu Kroatia! 


!!

Lopuksi vielä eilistä luku-urakkaani piristäneet Youtube-linkit. Merseybeat, olkaa hyvät!

Adrian Henri: Tonight at Noon
No comments:

Post a Comment