Tuesday, 1 October 2013

Muistan tämän

Opin eilen kantapään kautta muistamaan, miksi minä olen yksi niistä ihmisistä, jotka tarvitsevat viikonloppunsa ja iltansa vapaa-ajan parissa. Tämä onkin syytä pitää mielessä nyt tämän lukuvuoden ajan, jos aion hengissä selvitä. 

Eilisen ahdistuskulminaation seurauksena päätin pitää vapaapäivän opinnoista. Nukuin vähän pitempään, lötköilin aamulla telkkaria ja nettiä vilkuillen, kävin lounaalla kaverin kanssa ja notkuin humpan kahvilassa enkkujengin kanssa. No okei, kävin myös proffaa näkemässä, koska lupasin, mutta koska sieltä tuli (onneksi) hyviä uutisia, ei se vienyt vapaapäivän leppoisaa fiilistä minnekään. 

Kävin myös lorvailemassa kaupungilla yksin, mikä on paikoin parasta touhua maailmassa. Nuuskuttelin hyviä (ja huonoja) hajuvesiä, seilasin katuja ja harhailin päämäärättömästi kauppojakin läpi. Tämäkin pitää muistaa taas jatkossa. Tai sanotaanko että yleisestikin paikoissa käyminen joko yksin tai muiden kanssa voisi olla suotavaa. Milloin olen esim. käynyt viimeksi leffassa?


Joensuussa voi myös nykyään ihailla katutaidetta. Jee!
 Testihajuvesi ranteessa päätin myös kävellä Linnunlahdelle tuijottelemaan väriloistoa. Tajusin, että koko syksy oli menossa ohi huomaamatta. Onneksi kuitenkin heräsin horroksesta, oli nättiä.
Kuvanmuokkaus tehty huipulla sovelluksella Snapseedillä. Suosittelen!


Syksy, olet parasta.


Olo on kuin uudella ihmisellä. Mahtavaa, miten pienillä asioilla saa aikaan valtaisia muutoksia tunnelmassa. Plus nyt mulla on uusi hajuvesi (Bossin Jour jo omistamani Nuitin kaveriksi), mikä on omiaan nostamaan arkea vielä paremmalle tasolle. Kyllä. 

No comments:

Post a Comment