Thursday, 17 October 2013

Uuvet lasit!

Kaamoksen tuomia fyysisiä oireita voi näköjään hetkellisesti hämätä kivoilla materia-asioilla! Uskaltauduin tilaamaan ekaa kertaa elämässäni silmälasit nettikaupasta, ja saapuivat tänään:

Klassikot

Kultaista!

Sopivat, jee! Tilausta kylläkin edelsi se, että kiertelin Joensuun optikkoliikkeet ja testailin tuota kehystä erivärisenä. Toisaalta tuolla Lenswaylla oli myös ihan ok ohjelma, millä pystyi mallailemaan kehyksiä naamakuvaan itsestään. Kun tietää, montako milliä on pupillista toiseen, asettaa se kehykset kohtuuhyvin kuvaan.

Ainut, mikä tietenkin jää uupuumaan netistä tilatessa, on se lasien päähän sovittaminen. Optikolla kun pystyy muokkaamaan sankoja ja nenätyynyjä sopimaan juuri omaan naamaan. Onnekseni kummatkaan noista eivät olleet mitenkään huonosti. Käyn kyllä ehkä jossain vaiheessa vähän siirrättämässä nenätyynyjä lähemmäs toisiaan, kun ripset ehkä pikkasen välillä osuvat linssiin. Eivät pahasti kuitenkaan. Nyt siis totuttelemaan pyöreämpiin kehyksiin. Muistelen, että viimeksi olen sellaisissa kulkenut vuonna 1995. 

No comments:

Post a Comment