Thursday, 21 November 2013

Uusi kuntosali

Nyt on uusi kuntosali korkattu! Liityin siis ennakkotilaustarjouksesta intoutuneena EVO Fitnessiin jokunen tovi sitten. Sali rakentui entisen Sampo-pankin tiloihin Joensuun keskustaan, ja avasivat ovensa viime viikolla. EVO on ketju, mutta ei toistaiseksi taida vaikuttaa kuin eteläisessä Suomessa (on tosin ilmeisesti avaamassa uusia saleja muun muassa Kuopioon). 

Muutama plussa ja miinus:

+ Uudenkarheat, laadukkaat laitteet. Selkävammainen arvostaa ristiselkätukia ja smoothisti liukuvia laitteita.
+ Kivoja vempeleitä, kuten katosta roikkuvat köydet, joiden päässä kahvat (miksikähän niitä kutsutaan?). Niillähän voi tehdä vaikka mitä!
+ Prameet, isohkot tilat! Vanha pankkitalo ei ole rumin talo maailmassa. 
+ Ei soi radio. Siellä soi joku kohtuullisen harmiton tanssimusiikkilevy, jonka pystyy halutessaan helposti blokkaamaan kuulokkeilla (ei ole siis liian isollakaan).

- Remontin jälkeen selvisi, että alkulämmöt otetaan ns. näyteikkunassa. En tiedä, pystynkö hyppäämään niille juoksumatoille. Toisaalta en tiedä, onko tällä loppujen lopuksi mitään väliä. Jos joku nyt pitää mua tosi pinnallisena salillakävijänä, kun menen näyteikkunaan treenaamaan, niin senku pitää. (Salaa kuitenkin toivon, että muutkin kävijät valittavat näyteikkunasta, niin saadaan ne sälekaihtimet siitä kiinni.)
- Vähän enemmän (pienehköjä) käsipainoja tarvitsisi ehkä. Oli vain yksi setti siis tarjolla. 
- Ehkä vähän enemmän peilitilaa voisi olla. Tällaisen vammaisen pitää olla koko ajan kyttäämässä, ettei tule virheasentoja liikkeitä tehdessä. Nyt se ei ollut mahdollista. Ja juu, sitä varten ne peilit niillä saleilla on. 
- Ei ollut saunaa. Haluaisin saunan!

Varmaan tulee tuolla innolla käytyä ainakin tarjousajan loppuun. Siinä ajassa ehtii muodostaa paremman kokonaiskuvan salista ja selvittää myös, kestääkö selkä nykyään enää yhtään mitään. Sen suhteen voi lähetellä tähän suuntaan hyviä, parantavia ajatuksia. Kiitti!

2 comments:

  1. Onkohan ne narut semmoiset TRX-nauhat? Ne on kyllä kivoja, tosin yritän itse leikkiä niillä vain kun kukaan ei ole näkemässä, ei esim. ne thainyrkkeilevät miehet, jotka kiskovat itsensä ojentajilla ylös. Onko ne tämmöiset? http://www.ultimateconditioning.ie/wp-content/uploads/2012/10/trx-group-training.jpg

    -Maibbo

    ReplyDelete
  2. Joo, just nuo! Huippunarut. Tulee väkiselläkin aika kokonaisvaltaista treeniä, kun yrittää pysyä hallitusti oikeastaan missään asennossa noilla.

    ReplyDelete