Saturday, 14 December 2013

Ajatusten kaaos

Sanoin aikaisemmin tänään Hannalle, että olen varmaan kuukauden ajan miettinyt joka viikko, että huhhuh kun oli kauhea viikko, mutta ei tämä tästä enää kauheammaksi voi mennä. Ja joka viikko silti on mennyt. Hieno meno. 

Keskittymiskyky on tästä stressitasosta johtuen sen verran matalalla, että ei ole tarjota kuin randomeita ajatuksia. Mutta kyllähän ne randomitkin on jotenkin kerrottava! 

1) Muistan nyt elävästi, miksi motivaationi pedagogisiin opintoihin kuoli silloin vuosia sitten. Aika monella on sietokykyä venytetty viime aikoina, ja samaa olen ollut seuraavinani aikaisempien vuosien harjoitteluiden suorittajista. Kysymys kuuluukin, että miksi hitossa koulutuksen järjestäjät eivät kuuntele palautetta harjotteluistaan, tai vaihtoehtoisesti että eivätkö hajonneet opiskelijat ole muistaneet/ jaksaneet laittaa palautetta? Joka tapauksessa voi vittu.

2) Ennakko-oletuksistani poiketen joulumarkkinoilta löytyi hyviä lahjoja eikä edes hermo mennyt! Olenko tullut vanhaksi?

3) Olen aika onnellinen, kun uskalsin tehdä päätöksen lähteä muutamaksi viikoksi Helsinkiin soveltavaan harjoitteluun tammikuussa. Arkikuvioiden muutos ja etenkin suuri etäisyys Educa-rakennuksesta tulevat enemmän kuin tarpeeseen.

4) Olen hakenut kahdelle kesäkurssille, jotka järjestetään ulkomailla. Deadlinen päätöksille piti olla 15.12. eli sunnuntaina. Näin ollen olemme kaikki olettaneet, että päätökset tulevat perjantaina. Eivät tulleet. Olin eilen niin väsynyt, että meinasi itku päästä, kun ei päätöksiä kuulunut. Ehkä sitten maanantaina?

5) Onko minussa vikaa, kun haluaisin tällaisen?

EDIT: Ja nyt vielä unohdin kaksi asiaa!

6) Haaveilen untuvapeitosta, mutta onko nekin sitten revitty elävien eläinten selkänahoista niin kuin angora?

7) Angorasta puheen ollen Trendi vastasi palautteeseeni sekä henkilökohtaisesti että facebookissa julkisesti. Riistotuotettua angoraa ei siis enää Trendin sivuilla nähdä. Hyvä me!
 

3 comments:

 1. Untuvaa ei oteta eläviltä, vaan se on hienosti sanottuna "elintarviketeollisuuden sivutuote", eli teurasjätettä. :v Ihanaa, mutta siis toisaalta hyötykäyttöä, koska mitään lintuja ei käsittääkseni kasvateta untuvan takia, vaan ne otetaan sitten talteen muutenkin kokonaan käytettävistä eläimistä.

  -Maibbo

  ReplyDelete
 2. http://www.animalia.fi/animalia-toimii/toimintakohteet/tuotantoel%C3%A4imet/usein-kysytty%C3%A4#8

  Ei välttämättä ihan niinkään.

  ReplyDelete
 3. Joo, en ainakaan ihan sokkona viitsisi tuollaista ostaa. Ja pikaisella tsekkauksella ne tuottajat, jotka tarjoavat jotain sertifikaattia siitä, että eläimet eivät ole kärsineet, pyytävät tuotteistaan giganttisia rahoja. Ehkä siis pärjään ilman untuvia. Miksi, oi miksi heitin pois sen ikivanhan, painavan täkkini?

  ReplyDelete