Wednesday, 4 December 2013

Nyt jumalauta

Nyt kyllä vituttaa niin ettei veri kierrä perkele. Tuli nimittäin uusi Trendi tänään. Normaalisti ihanan rentouttava lukuhetki sopivan hömppien juttujen parissa muuttui raivokkaaksi palautteen naputteluksi lehden toimitukseen. Ja että mikskä?

ANGORAA?
En oikein itsekään saata uskoa tätä todeksi, mutta koko lehti on pullollaan angora-asioita. Osta angoraa, angora on ihanaa! Voi vittu.

Ja jos et tiedä, mistä puhun, niin tsekkaa tästä. Tuon kohun myötä tosiaan melkein kaikki merkittävät ruotsalaiset vaateketjut ovat luopuneet angorasta tyystin. Kohu on aiheuttanut tyrmistystä, kauhistusta ja painajaisia jopa sellaisille tutuilleni, joita ei yleensä tällaiset asiat paljoa napauta. Ja sitten tipahtaa postiluukusta uusi Trendi, jonka angoraylistys jatkuu läpi lehden. Hienosti tehty, tyypit.

Ymmärrän toki, että lehden jutut oli jo varmaan kuvattu ja lehti taitettu siinä vaiheessa, kun kohu levisi. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, miten tämä lehti päästettiin painoon. Jos ihan oikeasti Henkkamaukka ja muut pudottavat angoran valikoimistaan kokonaan, pitäisi Trendinkin toimituksen tajuta, että tuollaisia juttuja ei kertakaikkiaan kannata laittaa ulos. Ei vaikka ois mikä. 

Lähetin tietenkin heti palautetta enkä vain huutele täällä kahdelle seuraajalleni. Toivoin palautteessa vähintään pahoittelua seuraavaan lehteen ja jatkossa linjausta siitä, että eläinten kidutusta ei Trendin sivuilla enää kannateta. Lehden tilaus menee peruutukseen, mikäli mitään ei tapahdu. 

No comments:

Post a Comment