Monday, 30 December 2013

Vuoden viimeiset

Aivan hullua että vuosi on taas lopuillaan. Juurihan se oli kesäkuu. Tai ainakin lokakuu. Ulkona ainakin näyttää lokakuulta ja Pohjois-Pohjanmaalla maaliskuulta, kun jokien pinnat olivat/ovat viittä vailla tulvalukemissa. Ei ihme että on pää sekaisin.

Perinteinen joulureissu kotopuoleen siis tehtynä. Joulu oli tänäkin vuonna ihan kiva: Pääsi pelmuamaan kummipojan kanssa (joskin hienot kuvat tästä remuamisesta jäivät ilmeisesti sinne Pohjois-Pohjanmaalle, kuten myös niitä napsinut kamera). Sai syödä ihan sikana hyviä ruokia ja herkkuja ja ennen kaikkea siskon miehen tekemää rieskaa. Sai nukkua ja maata sohvalla niin paljon kuin halusi. Pääsi edellä mainituin keinoin nollaamaan järkyttävän stressaavan loppuvuoden ja etenkin perusharjoittelun tuomat ahdistustilat. Tai ainakin päällimmäiset niistä. 

Materiapuolellakin oli parhautta: sain lahjaksi haaveilemani Sports Trackerin sykevyön! Kyllä nyt kelepaa lähteä liikkumaan, kun saa ihan kirjallista dataa siitä, miten huonossa kunnossa nykyään onkaan. 

Sattumalta löysin myös itselleni joululahjan Oulaisten Marimekon loppuunmyynnistä. 

Se on takki! Se on turkoosi tai taivaansininen tai mikä nyt lieneekään takki!

Urat ovat vinot ja napit hienot.

Keväinen villakangastakki sopii keväisten kelien lisäksi todistetusti myös joulukuisiin kevätkeleihin. Tässä säässä sitä ihminen kaipaakin piristystä ympärilleen, ja sitä virkaa takki nyt ajaa. Ilmeisesti se myös piristää muita, sillä olen nyt käyttänyt sitä kahdesti ja molemmilla kerroilla on randomi kanssaihminen tullut kehumaan takkia. Jei! Hienouden lisäksi takki tuli toki myös tarpeeseen, ja toivoa sopii että Marimekon superkalliit takit kestävät myös aikaa ja saan tuosta takista iloa vielä monille vuosille. Toki siellä loppuunmyynnissä hinnasta oli sipaistu 70 prosenttia pois (mikä muuten teki takista minunkin budjettiini sopivan) mutta silti.

Aiheeseen palatakseni oli siis kaikin puolin mainiota joulun aikoihin. Erityisen kivaa on ollut huomata, että voi nykyään tykkäillä jouluista. Vielä muutama vuosi sittenhän olin aktiivinen jouluvihaaja. Kai tämä on näitä vanhenemisen lieveilmiöitä tai jotain, mutta en valita.

No comments:

Post a Comment