Thursday, 30 January 2014

Korutestailua

Oho, olen kolkyt! Juhlapäivään sen kummemmin tässä yhteydessä puuttumatta voin kertoa, että syntymäpäiväni toissapäivänä oli mainio, lukuunottamatta pakkastuulen ja kadonneen matkakortin takia tapahtunutta kohtuupahaa paleltumista, minkä seurauksena vietin vielä eilisenkin vahvasti täristen ja muutenkin puolikuntoisena. Nyt viimein alkaa olla parempi olo, mutta ajattelin, että on ehkä syytä pysytellä enimmäkseen sisätiloissa, etteivät oireet pitkity.

No, ulkona on tietenkin ihanan aurinkoista ja täällä sisätiloissa ihan kohtuuttoman tylsää. Pitäisi kirjoittaa harjoitteluraporttia, mutta jostain ihmeen syystä se ei ihan liikaa napostele. Onneksi innostujasieluni oli kuitenkin männä viikolla hoardannut harrastetavaroita kämpille! 

Voimme syyttää innostuksesta Pinterestiä, jota olin vältellyt viime kuuhun saakka mutta jonne sitten tylsyyspäissäni eksyin. Se on kyllä tällaisen DIY-innostujan taivas ja helvetti yhtä aikaa. Nyt törmäsin lapsuuteni suosikkiaskarteluvälineeseen, kutistemuoviin. Tai siis shrinky dinkiin. Miten olin unohtanut sen olemassaolon? Kirmasin heti askartelukauppaan sitä ostamaan. Ajatuksena oli/on, että siitähän saa tehtyä kohtuullisen helposti siistejä koruja. 

Ensimmäiset testailut osoittivat, että niinhän se on.

Testikoru nro 1 kirkkaasta kutistemuovista.


Kannattaa kuvata valkoista taustaa vasten. Mut niin, saa kai tuosta kuvan.

Ihan hauska tuosta tuli! Huonojen saksien vuoksi kolmiot eivät ole ihan millintarkkaa jälkeä, mutta ihan siedettävät kuitenkin. Mattoveitsi on varmaan tulevia koruja varten hankittava. Se voi olla, että mulla on pian niin paljon koruja etten kerkii käyttääkään. 

No comments:

Post a Comment