Sunday, 2 February 2014

30

Juhhuu! Sanoin sen jo sosiaalisessa mediassa, mutta sanon vielä täälläkin: mulla on parhaat ystävät maailmassa. Takana hienoimmat synttärijuhlat hienoakin hienomman synttärikuukauden (kyllä, juhlin arviolta kolme viikkoa - kerrankos sitä jne.) päätteeksi. Tammikuu oli heti sata kertaa ihanampi kun oli juhlat joka viikonloppu.

Etelä-Suomen päädyssä juhlimme hyvän ruoan (x 2) ja erinomaisten drinkkien merkeissä. Lämmin suositus Sandrolle ja K*rvin drinkkivalikoimalle. Lisävinkkinä sen verran, että vaikka Sandron drinkit tuntuvat tyyriiltä (10 e) kannattaa satsata. Niistä tykkää tällainen makeaa, siidereitä ja lonkeroitakin kaihtava. Tai siis en minä tiedä, onko kymppi drinkistä paljon vai vähän, kun en niitä yleensä juo. Mutta kuitenkin. 

Drinkkien lisäksi kävimme myös hohtominigolfaamassa. Hieno laji on se.

Itse syntymäpäivänä intoonnuimme Virpin kanssa Flamingoon lillumaan. Ei varmaan muuten olisi tullut mentyä, mutta siellä oli sinne aikuisten puolelle (siellä oli K20-paikka, hienoa!) puoleen hintaan -tarjous tammikuisina ma-ke-päivinä. Hieno päätös oli se! Samalla lipulla pääsi myös sinne perhepuolelle, missä vietimme pitkät tovit aikuiseen tapaan laskien mäkiä ja yrittäen kiipeillä vaahtomuovivesilelujen selkään. Loput ajasta lilluimme aikuisten puolella mineraali- ja kuumavesialtaissa sekä lukuisissa saunoissa. Voin suositella siis Flamingoakin, ainakin jos tarjoushinnalla pääsee. Normaalihintainen lippu sinne aikuisten puolelle tuntuu kyllä vähän suolaiselta (29 e). 

Sain myös Virpiltä supersöpöt korvikset lahjaksi: 


Miau!

Viimeiset juhlat vietimme perjantaina, kun palasin Joensuuhun. Huiput juhlat, ja sain yllätyslahjana ystäviltä niin hienon lahjan etten varmaan koskaan ole yhtä hienoa saanut: laulutunteja! LAULUTUNTEJA! Menin ihan sanattomaksi. Vieläkin olen. En osannut yhtään odottaa tai edes toivoa, ne tunnit kun eivät ihan ilmaisia ole. Olen aika onnekas, kun elämässäni on ihmisiä, jotka haluavat auttaa minua toteuttamaan unelmiani. (Kiitos vielä kaikille. Ja erityinen kiitos siitä, ettei kukaan laulanut Frederikiä mulle.) Aion laittaa uudet korvikset korviin ja kirmata tunneille heti kun vain pääsen. 

No comments:

Post a Comment