Thursday, 13 February 2014

Pinterest

Kauan mie sitä välttelin, mutta jokin tovi sitten tylsyyspäissäni eksyin Pinterestiin. Se taisi olla Eeva Kolun blogi, joka esitteli ajatusta sähköisestä aarrekartasta. Olin juuri sattumoisin miettinyt, että pitäisi koota itselleen sellainen, mutta kotona ei ollut hyvää lehtimateriaalia, joista olisi voinut inspiroivia kuvia leikata. Pinterest ratkaisi ongelman. Nyt on kuulkaas inspiraatiota vaikka muille jakaa. 


Olen aika paljon skrollaillut lähinnä sitä Everything-valikkoa, mistä nimen mukaisesti löytyy kaikki, mitä ihmiset keksivät sivustolle laittaa. Aika nopeasti olen oppinut paljon Pinterest-maailmassa.


1. Pinterestin yleisimmät käyttäjäryhmät tuntuvat olevan (koti)äidit, häitä suunnittelevat tai niistä haaveilevat, hihhulit, meikki-, kynsimeikki- ja hiusvinkkejä kaipaavat, DIY-ihmiset, sisustajat, fitness- tai kuntoiluihmiset ja fitness-äidit, joka on jostain syystä oma alalajinsa - skinny mom, en jummarra. 

2. Lisäksi on inspirational quotes -tyypit, joita löytyy kaikista edellämainituista ryhmistä myös, ja katkerat inspirational quotes -tyypit (oma alalajinsa).

(Ja eipä siinä, löydän itseni useammastakin ryhmästä.)

3. Olen oppinut uusia englanninkielisiä sanoja: jumping jack (ja muita lihasliikkeitä), chevron ja ombre. 

4. Vihaan chevron-kankaita.

5. Aluksi luin quoteja, mutta huomasin pian, että EI. Pätemistä, katkeraa tilitystä, syyllistämistä ja yksinkertaistuksia voi tietenkin joku ajatella inspiroivina. Mulle tulee enimmäkseen fyysisesti paha olo.

6. Muutoin Pinterest on loisto, jos haluaa kaivella kivoja, kohtuullisen laadukkaita kuvia. Itse olen löytänyt tolkuttomasti kauniita maisemia, kivoja vaatetyylejä, sisustuksia ja DIY-projekteja. Ja sitä inspiraatiota. Jostain syystä kaikista noista inspiroivista kuvistani muistan aina ensimmäisenä tämän:

Ihana meri.

Löydyn nimellä Laiturilla sieltäkin. Tervetuloa seuraamaan!

No comments:

Post a Comment