Sunday, 19 October 2014

Asioita on esimerkiksi

Kaksi tärkeää asiaa sunnuntain kunniaksi.

1) Miten paljon voi ärsyttää se, että joskus tämän blogin otsikon fontti ei vaan lataudu? 


No aika paljon. Tiedoksi vaan kaikille että tuo ei ole se oikea! Ei ole! 


2) Muutin tähän asuntoon ja heti 14 kuukautta myöhemmin sain taulun seinälle. Pyöreän kehyksen ihmiset tulivat kehyksen mukana. Vaihtanen tuttuihin seuraavan puolentoista vuoden kuluessa. 

Mutta on tämä nohevampaa kuin se, kun vietin viisi vuotta elämästäni ilman vaatekaappia, koska oli kiire ja huonekalukauppoihin matkaa ainakin kaksi kilometriä. 

4 comments:

 1. Miulle on ainakin tullut onneksi ihan oikea fontti näkyviin. Ohhoh, aika kiireellä oot sisustanut! Meinasin itsekin, että pitäiskö hätiköidä ja ostaa vuoden pohdinnan jälkeen uusi tikas lundiaan, mutta ehkä pyörittelen tätä vielä tovin.

  ReplyDelete
 2. Ah, tunnen tuon fonttiangstin. Lautautuminen ei ole edes mitenkään suhteessa esim. mobiilinetin toimintaan! Kaikki muu voi latautua suih suih vaan, mutta blogin otsikko viettää Comic Sans -bileitä kaikessa rauhassa.

  ReplyDelete
 3. Hanna, oon sullakin joskus nähnyt saman ilmiön. Comic sansin kosto!

  ReplyDelete
 4. Joo, se on näitä bloggerin iloja, jos on kustomoitu otsikkofontti. Jos oikein tuijottaa, niin Comic sansin voi nähdä supernopeana väläyksenä aina kun menee blogiin. Ja kun säätää ulkoasua, niin se on melko usein.

  ReplyDelete