Wednesday, 22 October 2014

Usko, toivo ja konetuliaseet

Tiedättekö sen tunteen, kun pitkän tarpomisen jälkeen alkaa maailma hahmottua ja asioihin tulla edes jotain tolkkua? Vähän kuin heräisi jostain tosi sekavasta unesta siihen, että siistissä kodissa tuoksuu kahvi ja aurinko paistaa sälekaihdinten välistä?

Juu nyt ei ole se. 

Joka tapauksessa Maija haastoi mut positiivisuushommiin Facebookissa. Keksin kohtuuvaivatta neljä positiivista asiaa ja viideskin oli oikeasti ihan jees: en ole flunssassa. Olen viettänyt niin paljon aikaa keuhkoista kipeiden ihmisten parissa, että se on oikeastaan pieni ihme.

Päivän ehdottomasti (ehottomasti) kivoin juttu - joka oikeasti myös piristää - on Rokumentin ohjelman julkistus! Rokumentti, tuo jokaisen marraskuuni pelastaja, tuo taas ihan hirmuisen kasan leffoja ja muuta toimintaa ankeimpaan vuodenaikaan Joensuussa. Olen varmaan useampaan otteeseen maininnut tämän, mutta Rokumentilla on mulle ehkä vielä suurempi fiiliksennostatusvaikutus kuin Ilorokilla. Kesä on kiva joka tapauksessa, marraskuu kaikkea muuta. 

Ihanaa että tulet taas, Rokumentti. P.S. Eka varmistunut näytös Rokumentti-palapelissäni: DamNation. Tästä se lähtee, oman aikataulun kokoaminen.

No comments:

Post a Comment