Tuesday, 4 November 2014

Haista vittu, maailma

Tämä päivä. 

Aamusta asti on selvää, ettei tämä nainen pääse tekemään mitään järkevää. Hermosärky tuntuu vievän tajunnan hetkenä minä hyvänsä, minkä johdosta keskityn tiukasti makaamaan sohvalla ja hengittämään. Tätä siis ensimmäiset viisi tuntia. On niin hauskaa että itkettää. 

Viiden tunnin kuluttua päätän, että nyt saa riittää ja että ne Rokumentin liput on ostettava ennen kuin ne myyvät loppuun. Kokouskin on tulossa, nyt akka ylös sohvasta. Nousen, puen, nilkutan pyörälle ja hyppään selkään. Huomaan, että pyöräily sujuukin ihan hyvin ja mieliala nousee. 

Saavun perille, hyppään pyörän selästä todetakseni, että kävelystä taas ei tule mitään. Tässä vaiheessa on kuitenkin vedetty jo sitä jotain särkylääkettä, mitä nivelrikkoiset ja kihtipotilaatkin syö + kaksi grammaa panadolia, joten päätän purra huulta ja kävellä muutaman sadan metrin päähän kahvittelemaan. Rokumentin liput unohdin kotiin. Tietenkin.

Istuessa hetken taas tuntuu, että nyt ne särkylääkkeet viimein purevat ja jippii.

Ei.

Päädyn tuskissani hätäratkaisuun ja poljen kotiin hakemaan punaista kolmiota. Niistä en tykkää yhtään, sillä ne vievät tullessaan terän ja tuovat lähtiessään krapulan. Kokousta ei sovi kuitenkaan missata, joten valitsen lääkkeen. Sitä paitsi tässä vaiheessa päivää ei kiinnosta mikään muu kuin kivun lievittäminen.

Menen kokoukseen pyörällä. Istuessa on taas kivaa. Noustessani huomaan, että kolmiokaan ei ole tuonut mitään apuja. Nilkutan kauppaan, melkein tuuperrun Oivariini-hyllylle, selviän kotiin.

Kotiin tullessa huomaan, että yksi kissoista on päättänyt tyhjentää yhden vaatekaapin hyllyn lattialle. Se tekee sitä, kaivelee pesiä vaatteiden sekaan. Herttaista tavallaan. 

Paitsi tietenkin nyt, kun tuo yksi traumakissa (eri kissa) on toteuttanut mieliperversionsa eli lorauttanut pissat siihen lattialle päätyneeseen vaatekasaan. Se tekee sitä, kusee vaatteiden päälle. Ei vittu yhtään herttaista. 

Pissa on mennyt vaatteiden läpi myös mattoon. 

Kannan maton kylppäriin, huuhtelen sen. Pistän pissavaatteet likoamaan lavuaariin hetkeksi.

Huomaan, että kissojen ruoka on loppu, lähden hakemaan sitä häkkivarastosta. Siellä mulla on sellaisia kymmenen kilon säkkejä, joista teen oman sekoituksen pikkumussukoille (huomatkaa sarkasmi saatana). 

Tuon sekoituksen takaisin peltisessä astiassa. Kylppärissä alan sekoitella astiaa, jotta sekoituksesta tulee tasainen. Osaatteko jo arvata?

NAKSUJA KAIKKIALLA. 

KAIKKIALLA

Tirautan itkupotkuraivarit ja siivoan jäljet. Lavuaari menee tukkoon. Luovutan.

Ei enää leijuta vittu.No comments:

Post a Comment