Thursday, 18 December 2014

Ymmärryksen puute

Pyrin elämässäni siihen, että olen ymmärtäväinen. Tämä koskee sekä ihmisiä että ilmiöitä. Taannoin opin ymmärtämään mintunvärisiä asioita. Ihmisten kohdalla ymmärrys menee joidenkin ystävien mukaan vähän liiankin pitkälle paikoin. Kuulemma ymmärtäminen on hyvä joskus lopettaakin.

Mutta nyt ei mennä sinne. Vaan siihen, että keksin eilen kolme asiaa, joita en ymmärrä. En vaan yhtään. Tässä ne, satunnaisessa järjestyksessä.

1) Omata-verbiä. Eilen en voinut tykätä hyvän mielen Facebook-statuksesta, koska siinä oli tuo verbin irvikuva ja huonon suomen kiistaton kuningas. Raah. 

2) Sosekeittoa ruokana. Paitsi silloin, kun kaveriksi saa hurjan, proteiinipitoisen salaattipöydän. Mutta sitten se menee niin, että keitto on lisäke ja salaatti se ruoka, mistä maksan. P.S. Leipä ei riitä pelastamaan.

3) Ihmisiä, jotka eivät harrasta liikuntaa, vaikka se fyysisesti olisi heille mahdollista. Ei niin minkään maailman järkeä. Paitsi tietenkin jos elämän tavoitteena on voida huonosti ja kuolla nuorena. Mutta (needless to say) en kyllä ymmärrä sitäkään.

Nämä terveiset eilisen lenkkisaunan lauteilta. Mistä tulikin mieleeni, että en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät tykkää saunoa. 

No comments:

Post a Comment