Thursday, 1 January 2015

I dolled up!

Hei mun 20-lukuinen leffa-asu onnistui ihan kivasti! Itse mekko ei ollut paras mahdollinen, mutta panostin meikki- ja asusteosastolla. Niin lyhyellä varoitusajalla kyhäsin itseni kasaan, että pakko olla hiukkasen ylpeä itsestään!

Tämä on muuten myös yksi niistä todella, todella harvinaisista tapauksista, missä käytän 1) huulipunaa ja 2) luomiväriä. Saatanpa käyttää toistekin!

Pousailua ja armoton kuvankäsittely vintageksi

Saatan alkaa laittaa tukan aina näin. Melkein yhtä helppo kuin ponnari!

Ilman kuvankäsittelyä voi huomata rouheaakin rouheamman huulipunan ja sointuvan kynsilakan. Oujee!
Ilta oli tosi kiva kyllä kaikin puolin, hyvä että läksin. Tosi monet olivat panostaneet asuunsa ja tunnelma oli mainio. Erityiskiitos kasaritansseista asianosaisille. Tiesittekö, että kasaritanssi ja hirvitanssi ovat käytännössä sama asia?

Vuodenvaihteessa kirmasimme perinteen mukaisesti rantapuistoon ja joimme kuoharia. Hassua, että on juhlinut uutta vuotta samoilla kulmilla jo kymmenen vuotta. (Paitsi 2005-6 taisin olla Oulussa.) Huippua, että samat ihmiset siellä puistossa vieläkin ovat vaihtamassa vuotta kanssani. Kiitti teille, tyypit. Jos vuodenvaihde oli merkki tulevan vuoden suunnasta, mulle on tulossa ihana vuosi. 


No comments:

Post a Comment