Saturday, 24 January 2015

Tsemppausta nyt nainen

Luin äsken facebookista, että tuttuni menee tänään kylpylään hemmottelemaan itseään. Mullakin on viime kuukausina ollut suuri halu päästä sellaiseen. Haluan vedessä lillumista, saunan lämpöä, hierontoja ja pedikyyrin. Ja sitten lisää vedessä lillumista ja saunaa.

Niin että terkkuja vaan tästä leikkauksen jälkeisestä maailmasta. 

Leikkaus tulikin sitten supernopealla aikataululla - sain 13. päivä tietää, että leikkaus on 19. päivä. Ilmeisesti kaikki meni niin kuin pitikin, mutta nyt pelottaa kivut, joita säteilee randomilla jalkaan. Muistelen, että viimeksi hermosärky jäi leikkauspöydälle, ja siksi ahdisti esim. eilen ihan vitusti. 

Eilisessä itsesäälin aihiossa tajusin, etten ollut valmistautunut siihen, että komplikaatioita tulisi. En siis yhtään, vaikka tiesin kyllä etukäteen, että näissä leikkauksissa ne ovat varsin todennäköisiä. Tuttuun tapaani olin selannut etukäteen internetin läpi ja lukenut kauhutarinoista. En kuitenkaan ajatellut hetkeäkään, että ne voisivat koskea minua. 

Nyt yritän parhaani mukaan ajatella, että kyllä tää tästä. Ei tarvii vielä huolestua. Tämä kipu voi olla tilapäistä. Ja pientähän tämä on verrattuna leikkausta edeltävään kipuun. Toipumiselle on annettava aikaa. Elä nyt stressaa ainakaan nainen, se nyt ei auta yhtään. Vitun jurpo.

Välillä uskon itseäni. Sitten tulee kuitenkin niitä hetkiä jolloin tekisi mieli pistää kämppä paskaksi ja käpertyä nurkkaan sikiöasentoon itkua tihrustamaan. 

Vähän tosiaan nämä tunnelmat täällä vaihtelee. 

Mutta koska eilen säälin itseäni, tänään en sitä jaksa. Kylpylät ja saunat jäävät nyt toistaiseksi välistä, mutta kyllä tää keho on jotain hemmottelua nyt ansainnut. Ja luotetaan siihen, että pian olen niin hyvässä kunnossa, että lähden itsekin kylpylöimään. Ja minne vaan. Kuvassa hyvä alku: meikä ulkona ihanassa pakkassäässä toissapäivänä!
Huomatkaa myös Urbanearsit.Aurinko!
No comments:

Post a Comment