Friday, 30 January 2015

Urheilurintsikkataivas!

Hei piti ihan asioikseen alkaa kehua näitä urheiluvaateostoksiani! Tilasin siis taannoin Ellokselta urheilurompetta vakuuttuneena siitä, että hermokivut pian lakkaavat ja pääsee liikkumaan taas. (Peukut pystyyn sen puolesta muuten.)

Adidaksen supersiistien trikoiden lisäksi ajattelin, että voisi testata Elloksen oman sarjan urheilurintaliivejä. 

Elloksen sivuilta
Pikkasen houkuttelevaa: kuppeja F-kokoon asti, kaarituet, takalukitus, paksut olkaimet, ei-painijanselkää (musta aina tuntuu, että hartiat menevät niistä juntturaan) ja huokea hinta. Lisäksi arvosteluissa sanottiin, että kuppikoot osuvat kohdilleen - asia, mikä aina jännittää rintaliivejä tilaillessa.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Olin skeptinen, mutta en enää: oma kokoni osui just kohdilleen ja liivit tuntuvat supermukavilta päällä. Nämä eivät ole ehkä juoksemiseen soveltuvat liivit, mutta kuntosalille täydelliset. Taidan tilata toisetkin samoin tein. 

P.S. Kolme ja puoli tähteä arvosteluissa on tullut siitä, että joku pienirintainen nainen valitti, että rintaliivit kutistivat hänen rintansa olemattomiin. Asia, mikä ei tällä kuppikoolla varsinaisesti haittaa. Kaikki muut arvostelijat tuolla ovat kehuneet.

P.P.S. Tilasin myös urheiluboksereita. Nyt on kaapissa leopardikuvioiset urheilupöksyt. Eihän niitä kukaan näe, mutta treenatessa voin motivoitua sisäisen kissapetoni voimalla. Kurrnau!

No comments:

Post a Comment