Tuesday, 24 February 2015

Hermoista

Viime yönä kärsin hermokivuista. Ärsytti suunnattomasti, ja koska öiseen aikaan sitä tunnetusti kannattaa pohtia elämän suuntaa ja voimavaroja, niin senhän mie sitten tein. Ts. valvoin, kävin läpi laskupinoja ja pohdin, tuleeko elämästä yhtään mitään. Viisaus ei asu minussa.

Huonon yön jälkeen kuitenkin sisuunnuin taas. Viime aikoina mukavinta on ollut mennä käymään yliopistolla vähän haistelemassa tunnelmia ja valmistautua tulevaan gradu-urakkaan. Tosin rehellisyyden nimissä en ole fiilistellyt niinkään gradua kuin sitä, että Amicalta saa salaattia. Miettikää nyt, valmiiksi pilkottua salaattia, ja pilkkahintaan! Menen myös aina yhtä sekaisin, kun löydän jostain tuoretta hedelmäsalaattia tai muuten vain pilkottuja hedelmiä. Se on luksusta se.

Syömieni kasvisten määrä päivässä varmasti tuplaantuisi, jos joku pilkkoisi ne puolestani. Tiedän, aika onnetonta ihmiseltä, joka oli 15 vuotta kasvissyöjä. 

Joo mutta mistäs mie puhuin? Niin, päivän sisusta. Yliopistolla pyörimisen jälkeen oli luvassa elämäni eka vesijumppa. On siinä jotain absurdia, että löytää itsensä vanhainkodin kuntoutusaltaasta pomppimasta, kun taustalla soi Lambada sekä Vesku Loiri versioimassa Elastista ja toisinpäin. Mutta kyllähän mie uudestaankin menen, enkä vähiten sen takia, että sen jälkeen pääsee saunaan. Viimeistään siellä voi sitten vähän ohjata niitä öisiä ajatuskulkuja parempia suuntia kohti.


No comments:

Post a Comment