Sunday, 22 February 2015

Särmä

Endorfianhuuruisesta sunnuntai-iltapäivästäni terve! Halusin vain tulla kertomaan, että tämä viikko on ollut hyvä viikko. Ei, erinomainen viikko. Tällä viikolla olen saanut muistutuksen siitä, mitä liikunta tekee mulle. Eikä pelkästään keholle vaan myös mielelle.

Olen käynyt tällä viikolla kolme kertaa uimassa. Tässä nyt saattaa olla hienoista liioittelunmakua ilmoilla, mutta oikeasti tuntuu, että lihakseni ovat heränneet koomasta ja jokaisen liikuntakerran jälkeen ne oikein kihisevät ihan vain siitä ilosta että niitä käytetään taas. Samanlainen fiilis on myös sieluparallani. Niin kuin olisin kulkenut transsissa koko syksyn ja alkutalven ja nyt joku olisi nostanut sumuverhon pääni ympäriltä pyörimästä. 

Oikeasti kyllä varmaan olenkin kulkenut transsissa. Ei sillä, etteikö syksyyn olisi mahtunut paljon mainioita (kuoro)hetkiä, mutta liikkumattomuuden ja kiputilojen aiheuttama lamaannus vei niistä paljon. Ja miten paljon pitikään kerätä voimia, että ylipäätään pääsi niihin kuorotreeneihin! Huh. Selviytymistaistelu oli se.

Että ei kai se ihmekään jos nyt tuntuu aika makealta. 

Toki pitäisi vielä jotenkin ratkaista tämä henkilökohtainen konkurssitila, mutta ehkä sekin tästä kevään aikana selviää. Nyt on ainakin vähän enemmän voimia senkin setvimiseen. Ja ennen kaikkea pääsee purkamaan mahdollista asiasta johtuvaa vitutusta vaikka uima-altaaseen tai lenkkipolulle - asiat lähes poikkeuksetta näyttävät paremmilta liikuntasuorituksen jälkeen.


No comments:

Post a Comment