Monday, 2 February 2015

Sykettä!

Multa poistettiin äsken niitit (eli metalliset tikit) selästä. Ekat kaksi viikkoa siis selätetty, jee! Kehoni odottaa seuraavaa etappia niin kovin, että en tiedä, miten päin tässä nyt olisi. 

Kahden viikon päästä siis on aika fysioterapeutille, ja samalla viikolla voi alkaa testailla eri liikuntamuotoja. Suunnitelmissa ainakin uimahalliin meno. Tunnin päästä voi ilmoittautua ISYY:n liikuntailtapäivän ilmaiseen uintiin, sormet jo syyhyävät. Siihen asti luvassa kävelyä ja henkisen kantin kasvattamista sen suhteen, että ei panikoi kivuista liikaa. Onneksi pääsen huomisesta alkaen myös saunaan, siellä puhdistan paniikin sielustani. Voi sauna!

Tajusin muuten uinnin ilmoittautumislinkkiä etsiessäni, että nykyään opiskelijat saavat käyttää Areenan kuntosalia arkisin klo 12-16. Mitä on tämä? Tai siis tiedänhän mie, mitä tämä on: Sykettä susirajalla. Nykyään liikuntapalveluilla on lukuvuosittainen hinta, mutta palveluiden laatu parempi. Esimerkiksi tämän päivän tarjonnassa on perussalin lisäksi pumppia, kahvakuulaa, zumbaa ja spinningiä. Tiistaina tarjonnassa muun muassa joogaa, pilatesta ja allasjumppaa. Olen vaikuttunut. Ja hintaahan kaikelle tälle on tältä lukukaudelta 25 euroa. 

Toistan: opiskelija voi käydä jumpissa ja kuntosalilla ja palloiluvuoroilla niin paljon kuin sielu sietää tämän kevään (ja kesän) 25 eurolla. En tiijä, mutta se voi olla, että tällä hetkellä paikallisia liikuntapalveluiden tarjoajia kauniisti ilmaisten kaduttaa, että eivät ole tajunneet laittaa kunnollisia opiskelija-alennuksia palveluihinsa. Minkähänlainen kato lieneekään liikuntapaikoissa?

Kuvakaappaus sykettä.fi -sivulta
Vahvasti nyt ainakin omalla kohdallani näyttää siltä, Kyllähän se nyt on selvää, että liikuntapalettini koostuu jatkossa Sykkeen tarjonnasta. Onhan tämä ehkä parasta hyvinvointitarjontaa, mitä yliopiston piirissä on tarjottu koskaan. Kiitos, ISYY!

EDIT: Mitä enemmän selailen noita Sykettä-sivuja, sitä enemmän täpinä yltyy. EN MALTA ODOTTAA!!


No comments:

Post a Comment