Wednesday, 25 March 2015

Oudot jutut

Kummallinen viikko menossa. Väsymykseni jatkuu vain, ja sen lisäksi mulle on syntynyt krooninen pohjaton maha -syndrooma, ts. tekee mieli syödä koko maailma. Epäilen, että nämä kaksi liittyvät toisiinsa: väsynyt keho/mieli yrittää kompensoida väsymystä ylimääräisen ruoan tuomalla energialla. Tässä tapauksessa se tarkoittaa mahdollisimman energiatehokkaita ruokia: suklaata, sipsejä ja juustolla kuorrutettuja asioita. Gaaaah.

Kuntoutusjumppapuolella vasta onkin kummallista, mutta vähän paremmalla tavalla. Olen pikkuhiljaa alkanut testailla erilaisia selkälihasliikkeitä (muutakin kuin syvien lihasten aktivointia siis), ja jokaisen liikkeen kohdalla tuntuu, kuin opettelisin liikettä ensimmäistä kertaa. Niin kuin olisi tehdasasetuksissa.

Kuva: ellit.fi

Tässäkin liikkeessä pitää ihan tosissaan miettiä, miten se jalka tuolta nouseekaan. Lihasten käyttö on siis vielä ihan hakusessa. On kuitenkin siistiä, että voi testailla eri liikkeitä ja kokea edistymistä melkein joka kerta. Joka päivä kun muistaa jumpata, niin eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa. Ehkä tämä väsykin - ja loputon syömisvimma! - alkaa helpottaa, kun keho kuntoutuu. 


No comments:

Post a Comment